Bovag garantie

Het BOVAG Garantiebewijs is het garantiecertificaat van de BOVAG-autobedrijven. U krijgt het bij aankoop van een gebruikte auto met een aankoopbedrag vanaf 4.500 euro. Het Garantiebewijs geeft u recht op zes maanden standaardgarantie op onder meer verborgen gebreken aan de auto en aan onderdelen en toebehoren, tenzij dit op de koopovereenkomst nadrukkelijk is uitgesloten. Betaalt u minder voor uw auto, maar altijd nog meer dan 35% van de oorspronkelijke cataloguswaarde, dan heeft u ook recht op de BOVAG-garantie.  

Nationale Auto Pas
Door de koppeling aan de Nationale Auto Pas geeft het BOVAG Garantiebewijs tevens een betrouwbaar beeld van de historie van de auto. Alle kilometerstanden worden u namelijk, zoals ze bij de Nationale Auto Pas zijn geregistreerd, bekend gemaakt. Zo heeft u alles bij elkaar in een document. Overzichtelijk, maar bovenal duidelijk en betrouwbaar.

De voorwaarden van de BOVAG-garantie zijn uitvoerig getest en goedgekeurd door de ANWB en de Consumentenbond. U kunt de voorwaarden hier downloaden.

Een voorbeeld van een garantie bewijs kunt u hier zien.