Wie zijn wij

Asian Cars wordt geleid door Tommy Meliefste en Geert van der Weele, er is één vaste monteur in dienst. Met zijn drieën zijn we vakbekwaam op vele gebieden. Samen gaan wij voor sterk persoonlijk contact met onze klanten. Hier zullen wij ons aan u voorstellen:

Ik ben Tommy Meliefste, vanaf jongs af aan ben ik aan het sleutelen aan auto’s. Vanuit deze interesse ben ik na mijn HAVO de opleiding technisch specialist gaan volgen aan het Scalda in Vlissingen. Na 4 jaar heb ik mijn opleiding daar afgerond. Na praktijkervaring bij verschillende collega bedrijven kreeg ik de mogelijkheid om mede eigenaar te worden van Asian Cars. Deze uitdaging heb ik met beide handen aangegrepen. Mijn taken binnen het bedrijf zijn de in- en verkoop van auto's, het onderhouden van de externe contacten, de marketing en de administratie. Daarnaast sta ik met veel plezier ook in de werkplaats voor onderhoud, reparaties en APK keuringen en ga ik graag op zoek naar ingewikkelde storingen in een auto. Ik vind het belangrijk om persoonlijk contact te houden met onze klanten waarbij openheid centraal staat.

Mijn naam is Richard van Drunen, ik ben werkzaam als tweede autotechnicus en bezig met mijn opleiding tot eerste autotechnicus. Binnen het bedrijf zijn mijn taken; het uitvoeren van grote en kleine beurten, wisselen van distributieriemen, koppelingssets, banden en remmen. Door het uitvoeren van mijn werkzaamheden ben ik in staat mijn hobby (auto's) te combineren met mijn werk.

Ik ben Geert van der Weele, al sinds ik mij kan herinneren ben ik met de techniek van auto's bezig. Na mijn Havo opleiding ben ik de studie commercieel bedrijfsleider ondernemer klein bedrijf/ 1e autotechnicus gaan volgen. Deze opleiding biedt mij alle vaardigheden van een 1e monteur en daarnaast het inzicht om een eigen bedrijf te leiden. Na een aantal jaren werkervaring heb ik samen met een compagnon Asian Cars opgericht. Momenteel leid ik het bedrijf samen met Tommy. Binnen het bedrijf vind ik klanttevredenheid en goede kwaliteit van onderhoud en reparatie belangrijk. Mijn taken zijn het uitvoeren van APK keuringen, het onderhouden en repareren van auto's en het beheren van de werkplaats. In de jaren dat ik bij Asian Cars werkzaam ben heb ik mijn vaardigheden verder ontwikkeld waardoor ik ook complexe klussen juist uit kan voeren. Het fijne contact met de klanten en het constant ontwikkelen van de werkplaats geven mij veel voldoening. 

Samen zorgen wij ervoor dat uw bezoek aan Asian Cars als zeer prettig ervaren zal worden en uw auto weer zonder problemen voorruit kan.

                 Geert                                                Richard                                                             Tommy