De werkplaats van Asian Cars is ingericht om onderhoud, reparatie en apk te verrichten aan alle soorten en merken auto's. Onze specialisatie ligt bij het Japanse en Koreaanse wagenpark. De werkwijze is er op gericht u als klant bij het werkplaatsbezoek te betrekken zodat u niet onverwachts voor hoge kosten komt te staan. Wij zullen u van te voren op de hoogte brengen van de kosten.

Indien uw auto nog in de fabrieksgarantie zit onderhouden wij uw auto volgens fabrieksspecificaties. Hierdoor behoudt u uw fabrieksgarantie!

U kunt bij ons gratis gebruik maken van leenfietsen. Tegen een kleine vergoeding is een leenauto (voorwaarden) beschikbaar. Indien u van deze mogelijkheden gebruik wilt maken verzoeken wij dit aan te geven bij het maken van een afspraak.

Hieronder kunt u onze tarieven raadplegen. Alle prijzen zijn inclusief BTW, arbeid, onderdelen, olie, afvoer onderdelen, afvoer olie en milieuheffing. De tarieven voor een kleine beurt zijn gebaseerd op normale personenauto's waarbij 10W40 olie (max 4L) gebruikt kan worden. Indien er meer en/of speciale olie gebruikt moet worden geldt een toeslag. Indien u een beurt en APK combineert krijgt u combinatiekorting.

Wat Tarief incl. BTW
 Uurtarief  € 64,-
 Kleine beurt  € 85,-
 Grote beurt  Op aanvraag  
 APK incl. afmelding/ viergas (benzine)  € 44,-
 APK incl. afmelding/ roet (diesel)  € 60,-
 Combinatie Kleine beurt, APK (benzine)  € 119,-
 Combinatie Kleine beurt, APK (diesel)  € 135,-
 Vervangen remvloeistof compleet  € 49,-
 Vervangen Koelvloeistof compleet (max. 6L)  € 74,-
 Uitlijnen voorkant  € 60,-
 Uitlijnen geheel  € 80,-
 Aircoservice, vacumeren/ afvullen  € 99,-
 Airco reinigen/ desinfecteren  € 34,-
 Gebruik leenauto (per dag, excl brandstof)  € 12,-