Service en onderhoud

Asian Cars Middelburg is dé autogarage in Zeeland voor betrouwbare service en onderhoud aan uw auto. We staan altijd voor u klaar.

APK 
Bij de APK (Algemene Periodieke Keuring) wordt gecontroleerd of de auto voldoet aan de wettelijke milieu- en veiligheidseisen. Asian Cars is een RDW-erkend APK bedrijf. Wist u dat het al mogelijk is om twee maanden voor de uiterste keuringsdatum de auto te laten keuren zonder dat dit invloed heeft op de vervaldatum? U hoeft niet te wachten met het maken van een afspraak tot u een brief heeft ontvangen van het RDW. Klik hier om te controleren wat de vervaldatum van uw APK is.
Een APK bij Asian Cars kost €50,- (benzine) of €70,- (diesel, incl. roetmeting). Reparaties zijn hierbij niet inbegrepen. Als uw auto niet in één keer goedgekeurd kan worden doordat er reparaties nodig zijn, vragen we u eerst om akkoord op de offerte voor wij aan de slag gaan.

Kleine onderhoudsbeurt
Bij een kleine onderhoudsbeurt vervangen we het oliefilter, verversen we de motorolie en voeren we een algemene auto-check uit. De kosten zijn afhankelijk van het oliefilter en de soort en hoeveelheid olie. Op voorhand kunnen wij een prijsopgave maken.

Grote onderhoudsbeurt
Bij een grote beurt wordt net als een kleine beurt het oliefilter vervangen en de motorolie ververst. Verder worden het interieurfilter, de bougies of brandstoffilter, carterstopring en het luchtfilter vervangen. De remvloeistof kan ververst worden en de koelvloeistof, ruitensproeiervloeistof en remvloeistof worden bijgevuld. De remmen worden opengemaakt en schoongemaakt en daarnaast worden er nog meer dan 80 punten gecontroleerd en aangepakt. Kosten zijn afhankelijk van de arbeidsduur en de materialen en smeermiddelen die wij nodig hebben voor uw auto.

Airco Service
Met het goed onderhouden van je airco zorg je ervoor dat jouw airco optimaal blijft werken en voorkom je dure reparaties. We adviseren de airco service elke 2 jaar te doen. Dan heb je geen warme auto in de zomer en geen beslagen ruiten in de winter. De kosten voor een airco service zijn €110,-.

Bandreparaties
Ben je door een spijker gereden? Je kunt gemakkelijk bij ons een bandreparatie laten uitvoeren. De kosten zijn €15,00 per band. Kan de band niet gerepareerd worden? Dan helpen wij je bij de keuze voor een nieuwe band, die we vaak dezelfde dag nog geleverd krijgen.

Reparaties
U kunt bij ons terecht voor kleine en grote reparaties. Kosten zijn afhankelijk van de materialen die wij nodig hebben en arbeidsduur. Na de diagnose nemen wij contact met u op voor de offerte. Pas na uw akkoord gaan wij aan de slag, zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Uitlijnen vooras
Slijten de banden ongelijk, of merkt u dat er een afwijking naar links of rechts is tijdens het rijden? Dan moeten de banden hoogstwaarschijnlijk uitgelijnd worden. Bij het uitlijn van de vooras worden de banden van de auto in de juiste hok geplaatt, de stand van de wielen wordt dus aangepast. De kosten zijn €70,-.

Auto-check
Wil je zeker weten dat je veilig op pad kunt? Bij een algemene auto-check controleren wij de auto op de belangrijkste onderdelen van de auto. Deze algemene check is fijn als je een lange rit voor de boeg hebt en verzekerd je ervan dat je veilig kunt rijden. De kosten van een vakantiecheck zijn € 30,- (excl vloeistoffen).

U kunt bij onze garage gratis gebruik maken van leenfietsen en tegen een kleine vergoeding is een klantenauto beschikbaar. Deze zijn te reserveren bij het maken van de afspraak.

Kijk op de
contact pagina voor onze contact gegevens, zo kunt u snel een offerte aanvragen en/of afspraak inplannen!

Image
Image
Image
Image