Service en onderhoud

Asian Cars Middelburg is dé autogarage in Zeeland voor betrouwbare service en onderhoud aan uw auto. We staan altijd voor u klaar.

U kunt bij onze garage gratis gebruik maken van leenfietsen en tegen een kleine vergoeding is een klantenauto beschikbaar. Deze zijn te reserveren bij het maken van de afspraak.

Kijk op de contact pagina voor onze contact gegevens, zo kunt u snel een afspraak plannen!


APK 
Bij de APK (Algemene Periodieke Keuring) wordt gecontroleerd of de auto voldoet aan de wettelijke milieu- en veiligheidseisen. Asian Cars is een RDW-erkend APK bedrijf. Wist u dat het al mogelijk is om twee maanden voor de uiterste keuringsdatum de auto te laten keuren zonder dat dit invloed heeft op de vervaldatum? U hoeft niet te wachten met het maken van een afspraak tot u een brief heeft ontvangen van het RDW. Klik hier om te controleren wat de vervaldatum van uw APK is.
Een APK keuring bij Asian Cars kost €50,- (benzine) of €70,- (diesel). Reparaties zijn hierbij niet inbegrepen. Als uw auto niet in één keer goedgekeurd kan worden doordat er reparaties nodig zijn, vragen we u eerst om akkoord op de offerte voor wij aan de slag gaan.

Kleine onderhoudsbeurt
Bij een kleine onderhoudsbeurt vervangen we het oliefilter, motorolie verversen en voeren we een algemene auto-check uit.

Grote onderhoudsbeurt
Bij een grote beurt wordt de auto op meer dan 80 punten gecontroleerd en aangepakt. Kosten zijn afhankelijk van de materialen en smeermiddelen die wij nodig hebben voor uw auto,

Airco Service
Met het goed onderhouden van je airco zorg je ervoor dat jouw airco optimaal blijft werken en vorkom je dure reparaties. We adviseren de airco service elke 2 jaar te doen. Dan heb je geen warme auto in de zomer en geen beslagen ruiten in de winter. De kosten voor een airco service zijn €110,-

Bandreparaties
Ben je door een spijker gereden? Je kunt gemakkelijk bij ons een band reparatie laten uitvoeren. De kosten zijn €15,00 per band. Kan de band niet gerepareerd worden? Dan helpen wij je bij de keuze voor een nieuwe band, die we vaak dezelfde dag nog in huis hebben.

Banden montage
Wij zijn montagepartner van vele banden-aanbieders. De kosten voor het vervangen van een band zijn €25,- per band en is inclusief balanceren. U kunt de banden via ons bestellen of via ééñ van de vele websites waar wij banden

Zomer- en winterbanden wissel 

Reparaties

Uitlijnen vooras

Auto-check
Wil je zeker weten dat je veilig op pad kunt? Bij een algemene auto-check controleren wij de auto op de belangrijkste onderdelen van de auto. Deze algemene check is fijn als je een lange rit voor de boeg hebt en verzekerd je ervan dat je veilig kunt rijden. De kosten van een vakantiecheck zijn € 30,- (excl vloeistoffen).

Image
Image
Image
Image